Startar veckan med fotvård

Startar veckan med fotvård

Godmorgon bloggen! Om måndagar generellt är en tuff dag så går det inte jämföra med en måndag efter en långhelg, den där lilla extra lediga dagen förändrar rutinerna betydligt mer. Omställningen som behövdes göras igår kväll blev inte riktigt av, så idag är det lite sömnigt här framför skrivbordet. Jag har dock inte särskilt mycket på schemat utan det är jobb, fotvård och middag som gäller. Därefter är det nog raka vägen ner i sängen och det är faktiskt lite så att man längtar efter att få krypa ner under ett varmt täcke. Veckorna med drömväder över Uppsala är förbi och nu är det istället en aning kyligare och gråare över staden, men vi väntar med hoppfullhet på att få tillbaka lite vårvärme. Om vi börjar med starten av dagen så var jobb den första punkten på agendan och jag kan lova er att det blir en väldigt lugn arbetsdag med mycket kaffe för att inte slumra till. Likt vilken annan söndag som helst så var det noll aktivitet i köket igår vilket betyder att jag varken har någon frukost eller matlåda med mig, men jag tror att en fin lunch kan skjuta igång energin på eftermiddagen. Efter jobbet så har jag tänkt att gå på fotvård och det känns som ett skönt alternativ att starta arbetsveckan på. Jag tror att det kan vara nyckeln för att kunna ta sig igenom vad som ligger framför, trots att fotvård bara fokuserar på fötterna så är det avslappnande för resten av kroppen också. Det blir en stund där man inte behöver tänka på någonting och jag får stunden att landa lite. Så fort jag kommer hem så är det matlagning som väntar och då är det matlådor för arbetsveckan som ska tillagas, jag brukar fixa åtminstone tillräckligt med mat för att klara av lunchen hela veckan. Nu kör vi igång den här dagen!  


Kommentarer är stängda.