Spa och fotvård i Växjö

Spa och fotvård i Växjö

Hej på er! Idag har det äntligen blivit dags för mammas födelsedagspresent och hon har inte en aning om att vi ska på spa och få fotvård i Växjö. Jag har varit hemma och packat en väska åt henne så att hon inte ska få reda på någonting för ens vi kommer fram. Min mamma älskar allt som har med skönhet att göra så då tänkte jag att ett besök på spa med lite fotvård måste vara en perfekt present. Stället som vi ska till heter Eco Klinik Wislanda och jag har varit där en gång innan med jobbet. Det är ett riktigt härligt spa med många sköna behandlingar varav fotvård är en av alla sköna tillval man kan få.

Det är inte bara min mamma som gillar spa utan jag tycker också att det är väldigt skönt att kunna komma bort lite från vardagsstressen och bara koppla av. Jag tänkte hämta henne efter jobbet när jag slutat vid tre så att vi kan åka direkt och få ut så mycket tid som möjligt. Först tänkte vi börja med fotvård för att sen gå vidare in och ta lite spabehandlingar. Det finns en liten säng som jag tycker är så fruktansvärt skön och den heter Vibrosaun. Den ser ut ungefär som en solariesäng fast istället för att du blir brun så är det en säng som ger dig värme och sprider mjuka vibrationer över kroppen. Vad som är bra med den här sängen är att den hjälper kroppen att sätta igång cirkulationen för att driva ut onödig vätska från kroppen, det är faktiskt väldigt många som har det bekymret där lymfkörtlarna inte klarar att transportera ut vätska.

Jag hade verkligen behövt en sån säng nu, för här på kontoret i Växjö är det så fruktansvärt kallt, men den som väntar på något gott.  


Kommentarer är stängda.