Jag tycker numera att yoga är roligt

Jag tycker numera att yoga är roligt

God förmiddag och välkommen hit! Idag hade jag tänkt ge er ett riktigt bra tips, det handlar om företaget Yoga by the Sea. Jag har vänt mig till dem för yoga i Höganäs, vilket är något jag verkligen har börjat tycka om.

Tidigare har jag inte tyckt om yoga särskilt mycket, eftersom jag är ganska stel i kroppen har inte det varit min typ av träning. Jag har ju dock hört hur väl andra pratar om yoga så jag har ändå försökt att gilla det för att kunna ta väl hand om min hälsa. Därför har jag följt med en del kompisar när de gått på yoga, för ett tag sedan följde jag med en kompis till det här företaget för att gå på yoga i Höganäs. Det var då jag insåg att yoga kunde vara roligt, jag tror att jag bara har gått till fel företag förut. Det här passet i yoga var helt annorlunda och jag kunde hänga med i svängarna trots att jag inte har speciellt mycket kunskap inom det. Instruktören var riktigt duktig och såg till att inte gå för fort fram för att alla skulle ha möjligheten att hänga med, vilket jag tycker är riktigt bra. När jag går till det här företaget tycker jag det är roligt att träna genom yoga, vilket är bra för både hälsan men även min stela kropp. Vilket gör att jag verkligen kan rekommendera det här företaget om det är någon av er som är intresserad av att prova yoga i Höganäs, tro mig när jag säger att yogan blir mycket roligare när man går till det här företaget.


Kommentarer är stängda.