Healing för ny energi

Healing för ny energi

God dag bloggen! Istället för att prata om träning och hälsa så kommer jag idag rikta blickarna mot något annat som har intresserat mig i många år. För mig har alltid mediala behandlingar och healing varit ett intressant område. Jag tycker det finns en mystik som är spännande, hur man kan få kontakt med andevärlden och få energi från en annan dimension. När jag först började med träning och hälsa så var det mest fokus på den fysiska delen och att komma i form. Men med tiden började jag även intressera mig för mental hälsa, att själen mår bra är minst lika viktigt som att vara i god form. Jag själv har inte befunnit mig i någon form av psykisk ohälsa men det är klart att man har varit nyfiken på om det funnits alternativ för att kunna må ännu bättre. Någonstans djupt där inne så tror jag vi alla har frågor som vi vill få besvarade och bara för att man inte mår dåligt så behöver man inte avstå behandlingar för ny positiv energi. Det finns människor som inte längre är med oss i det här livet och att då kunna få möjligheten till att komma i kontakt med dem är något som åtminstone jag ser som intressant. Healing är för mig en stund där jag får komma i ro, om jag har någonting som påverkar mig negativt så kan jag få det behandlat med healing. Ibland känner man att någonting inte riktigt är som det ska utan att kunna sätta finger på vad som är fel, då brukar jag boka en behandling i Lund för att kunna få prata ut och för att få hjälp. Jag gillar att få ny positiv energi och kunna ta del av budskap som kommer från andevärlden, det tillför något i mitt liv som jag inte får genom träningen.  


Kommentarer är stängda.