En bra start på året

En bra start på året

Morsning korsning bloggen! Sju dagar in på det nya året och jag hoppas att ni alla har haft ett bra år hittills. Även om jag har varit ledig ett bra tag så känner man sig ändå lite sliten, jul och nyår är verkligen en intensiv period. Men det finns lösningar för det flesta sakerna och i det här fallet så har jag en specifik lösning i åtanke, massage. Jag tror inte att jag är ensam med känslan av att det har varit en hektisk period, utan det är antagligen flera av er därute som lite känner samma sak. Till er kan jag naturligtvis rekommendera massage också, det bidrar både med avslappning och mjuknar upp kroppen lite. I dessa kalla tider är det väldigt lätt hänt att muskler och leder blir stela, så därför kan det vara en stor fördel att gå på en massage. Sen tycker jag faktiskt att vi alla förtjänar att unna oss lite nu i början av året, det gäller att inviga året på ett bra sätt och vad passar inte bättre än en massage. För er som bor i närheten av Södermalm kan jag rekommendera ett ställe som heter Hedas Eko Hud. Jag har hört gott om den massagesalongen från några av mina vänner som bor på Södermalm och självklart litar jag på deras omdöme. Det finns olika sorters av massage och vi alla gillar olika, jag tycker mest om den klassiska massagen då jag finner den väldigt välgörande och avslappnande. När jag går på massage vill jag ha en behandling som täcker stora delar av kroppen och som gör gott för sinnet, vilket är precis vad klassisk massage gör. Nu ska jag faktiskt ta och runda av inlägget här, men innan jag sätter punkt vill jag önska er alla en trevlig dag! Vi hörs snart igen


Kommentarer är stängda.